WordPress hosting

WordPress hosting is speciaal ontwikkeld voor WordPress websites. Heeft u of gaat u een WordPress website ontwikkelen? Dan zijn onze WordPress webhosting pakketten de allerbeste keuze. WordPress is het meest populaire content managementsysteem (CMS) van dit moment. Het bouwen van een mooie website, blog of webshop met dit hip & happening platform was nog nooit zo eenvoudig.

Tegenwoordig wordt een groot deel van de inkomsten verdiend op het internet. Uw website is als het ware het visitekaartje van uw bedrijf en het is dan ook logisch dat dit u veel nieuwe klanten kan opleveren. Verkoopt u producten via een webshop? Dan levert dat dus direct omzet op!

WordPress hosting: snelheid en hoge uptime!

Het is van groot belang om goede webhosting te hebben, vooral als u zaken doet met ofwel uw webshop of uw website. Daarom hebben wij bij VedaWeb een geoptimaliseerde webhosting voor WordPress en blinken wij uit in snelheid en een hoge uptime! Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een website kan zijn voor een organisatie en wij zijn dan ook dé juiste partner om uw website te hosten en te blijven optimaliseren.

Kies het WordPress webhosting pakket dat bij u past

Upgrade wanneer u wilt!

In één woord: veiligheid

Verwerkt u persoonlijke gegevens of bestellingen van klanten?
Dan is het natuurlijk uiterst belangrijk dat deze gegevens veilig worden opgeslagen.

Veiligheid staat bij VedaWeb hoog in het vaandel en daarom slaan wij alle data op in de meest veilige datacentra, gevestigd in Nederland. Wij hebben onze servers voorzien van geavanceerde beveiligingstechnieken die actief te werk gaan om hacks en malware op uw website tegen te gaan.

Kortom, no stress. U kunt op ons rekenen!

WordPress in enkele klikken geïnstalleerd

U kunt gebruikmaken van onze automatische WordPress installatie in enkele klikken! Zoals de naam al aangeeft installeert u WordPress op uw domeinnaam in enkele klikken.

Welk voordeel hangt hieraan vast? Simpel! Het is dan niet meer nodig om zelf databases aan te maken of WordPress bestanden te uploaden. Dit gebeurt namelijk automatisch!

Klaar!

"Bij WordPress webhosting kunt u rekenen op de support van onze technische professionals"