Blog & Laatste nieuws

Bent u graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen omtrent hosting?

Lees dan de blogs van VedaWeb! De experts schrijven over actuele onderwerpen die u op elk moment van de dag kunt raadplegen.

Het belang van goede backups met JetBackup

JetBackup

oktober 4 2022

Met JetBackup is het mogelijk om binnen een paar seconden je website terug te zetten naar een moment dat alles nog werkte.

Waarom een managed VPS huren?

Managed VPS hosting Vedaweb

februari 2 2022

Waarom een managed VPS huren interessanter kan zijn dan shared hosting? Met een managed VPS beschikt u over een eigen server waarover u volledige controle heeft over de configuratie. U profiteert bovendien van maximale snelheid en uptime van 99,9% omdat u de server niet hoeft te delen! 'Managed' betekent 'zorgeloos' omdat onze IT-experts zorgen voor het serverbeheer en een uitmuntende beveiliging!

De VedaWeb website in een vernieuwend jasje

maart 19 2021

De VedaWeb website is in één nieuw design ondergedompeld met een verbluffend eindresultaat! Naast lay-out zijn er diverse extra diensten toegevoegd die voor u als webbouwer, bedrijf of zelfstandige handig kunnen zijn voor het uitbreiden van uw diensten of voor het opstarten van uw eigen website of webshop. Nieuwsgierig wat VedaWeb u zoal kan aanbieden?

De kracht van een (goede) domeinnaam

maart 19 2021

Een eigen website bouwen begint vaak met het afsluiten van een domeinnaam. Wanneer u een domeinnaam heeft gecheckt op beschikbaarheid en uiteindelijk gekoppeld heeft aan uw webhostingpakket, kunt u aan de slag! Maar vaak komen er achteraf twijfels als het gaat om de kracht van de domeinnaam. Heeft u niet te snel gekozen? Waar moet u überhaupt op letten bij het afsluiten van een goede domeinnaam? Dat vertelt VedaWeb u graag!

Shared hosting: een VPS of Dedicated server?

maart 19 2021

Bij VedaWeb kunt u op diverse manieren uw website of webshop hosten. Gaat u voor de eerste keer een webhosting pakket afsluiten en twijfelt u nog welke hosting mogelijkheid het beste bij u past? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken tussen een eigen VPS of een dedicated server. Naast de keuzes worden de voor – en nadelen van elke server optie ook besproken.