De VedaWeb website in een vernieuwend jasje

De VedaWeb website is in één nieuw design ondergedompeld met een verbluffend eindresultaat! Naast lay-out zijn er diverse extra diensten toegevoegd die voor u als webbouwer, bedrijf of zelfstandige handig kunnen zijn voor het uitbreiden van uw diensten of voor het opstarten van uw eigen website of webshop. 

Een nieuw logo  

Bij een vernieuwde website hoort natuurlijk ook een nieuw bedrijfslogo! VedaWeb's blauw-tinten zijn nooit weggegaan en blijven nu ook verder bestaan. Daarnaast voegen we door de ruime jaren aan ervaring in webhosting met trots een diamantvormig beeldmerk toe aan het nieuwe logo. De letter "V" die hierin gecombineerd wordt staat vanzelfsprekend voor VedaWeb en de vakkundigheid die onze experts bezitten op vlak van webhosting. 

Vernieuwend aanbod aan diensten 

Naast webhosting biedt VedaWeb diverse nieuwe diensten aan waarmee wij u als zelfstandige, als bedrijf of als webbouwer zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Zo hebben we speciaal voor webbouwers verschillende facturatie- en ondersteuningsmogelijkheden op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent en wij u helpen waar VedaWeb goed in is. De perfecte combinatie al zeg ik het zelf!

Naast deze dienst richt VedaWeb zich voortaan ook op technische ondersteuning bij WordPressDe experts van VedaWeb helpen u graag wanneer u vragen heeft die WordPress gerelateerd zijn en die u helaas niet zelf kunt oplossen.  

Als laatste en niet onbelangrijk, biedt VedaWeb nieuwe klanten de hosting verhuisservice aanWij begrijpen dat u mateloos enthousiast bent geworden van het aanbod in hosting, de scherpe prijzen en onze vakkundige service. Daarom helpen wij u graag verder en zullen we in samenspraak met u, stap voor stap het verhuisproces begeleiden.  Nu kunt u uw droom gaan verwezenlijken! 

Lopende acties 

Ter ere van de vernieuwde website en huisstijl hebben wij enkele kortingsacties online gezet voor u. Deze acties zijn enkele maanden geldigOnder meer krijgt u nu korting op webhostingpakketten en domeinnamenU heeft namelijk al een hostingpakket voor uw website of webshop vanaf €1,99 per maandLekker voordelig toch! 

Dus... waar wacht nog op? Neem snel een kijkje op de website en vindt het ideale hostingpakket, de krachtigste domeinnaam en de veiligste servers die u maar kunt wensen!