Groot scala aan domeinnamen beschikbaar bij Vedaweb

Bij VedaWeb kunt u eenvoudig een gewenste domeinnaam vastleggen. Heeft u een goed idee voor een bedrijfsnaam? Check dan snel of deze nog vrij is en registreer hem bij VedaWeb. Wij bieden u scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice. Wij registreren domeinen real-time en na betaling ligt uw domeinnaam dan ook meteen vast.

Zo, die wordt u niet meer afgenomen! 

Korting voor webbouwer en re-sellers

Wie houdt er nu niet van korting?

Wilt u domeinnamen verkopen aan uw klanten of heeft u gewoonweg een scala aan domeinnamen? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u! Vanaf 25 domeinen bieden we bij VedaWeb zeer interessante kortingen aan, die u niet wilt missen! Informeer naar de mogelijkheden voor uw domeinen en ontvang een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met u mee! 

Extensie

Tarief (per jaar)

.nl

€ 6,99

.com

€ 9,99

.eu

€ 14,49

.org

€ 9,99

.be

€ 9,49

.net

€ 9,99

.tv

€ 29,50

.toys

€ 39,00

.today

€ 15,99

.org

€ 9,99

.be

€ 9,49

.nu

€ 29,99

.info

€ 9,99

.me

€ 24,99

.biz

€ 14,99

.co

€ 29,99

.xxx

€ 89,00

SSL-certificaat voor het beveiligen van uw domeinnaam

Voor een professionele uitstraling en het winnen van vertrouwen bij (nieuwe) bezoekers op uw website kunt u uw domein beveiligen met een SSL-certificaat. Niet alleen straalt u professionaliteit en vertrouwen uit, maar door middel van het certificaat komt u ook hoger in de Google Ranking. Drie top voordelen die de investering waard zijn. Bij VedaWeb heeft u diverse certificaat keuzes voor elk budget.