Wat ons onderscheid van andere providers? Snelheid!

Webhosting bij VedaWeb is snel, betrouwbaar en standaard voorzien van de beste service. Als één van de weinige hostingproviders in Nederland zijn wij telefonisch bereikbaar en krijgt u vrijwel altijd direct een technisch professional aan de lijn. De snelheid van uw website is van essentieel belang om bezoekers op uw site te houden en daarnaast natuurlijk ook om hoog te scoren in Google.

Al sinds de oprichting van VedaWeb streven wij ernaar om hosting aan te bieden die bestempeld kan worden als de snelste van de markt. Hiervoor gebruiken wij zowel krachtige hardware als software en in tegenstelling tot veel van onze concurrenten, plaatsen wij slechts een beperkt aantal klanten per server. Dit zal u gegarandeerd merken in de prestatie van uw website of webshop! Zeker CMS-systemen als WordPress, Woocommerce, Joomla en Magento hebben hier volop profijt van.

WordPress ondersteuning door vedaweb

WordPress, veel gebruikt, gemakkelijk te installeren en perfect voor het eenvoudig en vooral snel bouwen van een mooie website zonder al te veel obstakels. Buiten dit ultieme gebruikersgemak zijn er ook zaken waar u als gebruiker rekening mee moet houden; WordPress is van nature niet zo snel en daarbij kent het ook zo zijn beveiligingsrisico's. Ook niet onbelangrijk: WordPress en alle plug-ins moeten up-to-date gehouden worden en dat is niet niks. Het is begrijpelijk dat veel gebruikers dit soms wat te technisch vinden en wij krijgen hier dan ook geregeld vragen over.

Wij zijn trots om te melden dat VedaWeb professionals aan boord heeft die u hier graag bij helpen en u kunnen ondersteunen op gebieden in WordPress die onbekend zijn voor u. Als kers op de taart, zit deze service standaard en zonder extra kosten inbegrepen vanaf pakket Plus! Zodra uw WordPress site klaar is, zullen wij een initiële WordPress-kickstart voor u uitvoeren. Zo draait uw WordPress website supersnel én veilig!

Veiligheid als hoogste prioriteit

Bij VedaWeb krijgt u standaard een gratis Let's Encrypt SSL-certificaat. Hiermee zorgen wij ervoor dat de communicatie tussen uw site en de bezoekers van uw site veilig is. Verder bieden wij een uiterst veilig hostingplatform aan welke standaard inbegrepen is! Wij maken gebruik van Imunify360. Dit is een firewall die uw site continu beschermd. Om nog meer veiligheid te waarborgen maken wij dagelijks back-ups van uw website die vervolgens tot 30 dagen bewaard worden. Heeft u een fout gemaakt? Dan kunt u in een handomdraai zelf een back-up terugplaatsen. Nooit meer zorgen om back-ups.

Wat een heerlijk vooruitzicht!

gratis ssl

Of kies voor een betaald premium certificaat 

Spamfilter

Geen ongewenste
e-mail & virussen

Imunify 360

Beveiligt uw website optimaal

Back-up 24/7

Elke dag één back-up zodat er
niets verloren gaat