Inloggen bij phpMyAdmin

Hoe kan inloggen bij phpMyAdmin?

Om gebruik te maken van phpMyAdmin dient u eerst een MySQL database en gebruiker aan te maken.
Dit kunt u doen door in te loggen bij DirectAdmin. Direct inloggen in het klantenportaal.
Hier kunt u bij “MySQL Management” een database en gebruiker aanmaken.

U kunt vervolgens op http://uwdomeinnaam.nl/phpmyadmin inloggen met de gegevens die u in DirectAdmin gekozen hebt.
Vergeet niet om “uwdomeinnaam.nl” te vervangen door de eigen domeinnaam!

In het volgende artikel zoomen wij dieper in op de vraag: Wat kan ik doen met een DirectAdmin?