Wachtwoord emailaccount vergeten

Wachtwoord emailaccount vergeten of kwijt?

Als u het wachtwoord van uw e-mailaccount vergeten bent of bent kwijtgeraakt, dan kunt u deze opnieuw instellen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

1. Log hiervoor in op uw DirectAdmin controlepaneel. Lees hier hoe u moet inloggen in DirectAdmin.
  2. Klik vervolgens op uw domeinnaam.
  3. Klik onder ‘E-mailmanagement’ op ‘E-mailaccounts’.
  4. Klik bij het betreffende e-mailaccount op ‘Change’.
  5. Stel hier uw nieuwe wachtwoord in.

Lukt het desondanks toch niet? Stuur dan een mail naar support@vedaweb.nl en wij helpen u verder!

Wat te doen as u het wachtwoord van uw DirectAdmin kwijt bent?

Wilt u andere vorm van webhosting afsluiten? Bekijk dan onze andere hostingpakketten.