Hoe kan ik webhosting opzeggen?

Hoe zeg ik webhosting op?

U kunt via het klantenportaal van VedaWeb zelf de dienst opzeggen. Wij attenderen u erop dat bepaalde diensten voor een minimale contractperiode zijn afgesloten. Dat is meestal voor een jaar. Weet u niet meer welke contractperiode aan de afgenomen dienst is verbonden? Bekijk dan de pagina webhosting, domeinnaam registeren, SSL-certificaat afnemen, et cetera. voor de minimale contractperiode per dienst. Voor al onze diensten geldt, dat u rekening dient te houden met een opzegtermijn van 30 dagen.

Webhosting opzeggen doet u als volgt:

• Login via het klantenportaal.
• Ga naar ‘Diensten’.
• Klik de dienst aan die u wilt opzeggen.
• Klik op de rode knop ‘vraag opheffing aan’.

Indien u het wachtwoord bent vergeten van het klantenportaal, ga dan naar inloggen klantenportaal.

Lukt het niet om uw dienst of te zeggen of een dienst te wijzigen? Stuur dan een mail naar support@vedaweb.nl en wij helpen u verder!

Wilt u andere vorm van webhosting afsluiten? Bekijk dan onze andere hostingpakketten.