MANAGED VPS: EEN EIGEN VPS SERVER HUREN DOET U BIJ DE EXPERTS VAN VEDAWEB

Managed VPS hosting (VPS staat voor Virtual Private Server) is ideaal voor websitebouwers die hosting willen verkopen aan hun klanten. Het is ook de perfecte oplossing voor websites die veel bezoekers trekken, zoals grote webshops.
In beide gevallen is VPS hosting een uitkomst.

Als bestaande hostingpakketten te klein zijn geworden voor uw website, webshop of applicatie, dan is een virtuele server de volgende, professionele stap na shared hosting. U heeft dan meteen meer controle over de serverconfiguratie en bent onafhankelijk van andere websites die op dezelfde server draaien.

Managed VPS server huur Vedaweb
Managed VPS hosting Vedaweb

Voordelen van managed servers

Met een VPS gaat u een eigen 'stukje' server huren, die wordt beheerd door de experts van VedaWeb. Technische kennis van serverbeheer heeft u daarom zelf niet nodig.
Dat dat doet VedaWeb voor u! Zelf kunt u alles eenvoudig regelen via Direct Admin.

Wij nemen alle zorgen uit handen en regelen de back-ups, het onderhoud, de monitoring en de updates en - uiterst belangrijk -  wij zorgen voor een uitmuntende beveiliging!

Met een VPS krijgt u dus de beschikking over een eigen server die wij voor u beheren. Daarom liggen de kosten iets hoger dan bij unmanaged VPS. Daar staat tegenover dat u tijd en eventuele extra kosten aan een IT-bedrijf bespaart. Heeft u vragen over een server huren in het algemeen? U kunt ons altijd bereiken. Voor vragen en maatwerkoplossingen staan onze professionals klaar om u meteen te woord te staan!

Managed VPS servers

Kiest u voor een virtuele server van VedaWeb, dan profiteert u van hoge laadsnelheden, 99,9% uptime én onze back-up service zonder dat u zelf kennis van serverbeheer nodig heeft. VedaWeb biedt geen unmanaged VPS aan, alleen managed. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op! U krijgt altijd persoonlijk advies! Dat geldt uiteraard ook als u vragen heeft over onze andere mogelijkheden zoals een dedicated server.

Huur uw eigen VPS in ons nederlandse datacenter 

Upgrade wanneer u wilt! Bekijk onze VPS pakketten

Alle denkbare configuraties mogelijk

Standaard leveren wij onze VPS servers als webserver met het Direct admin control panel. Wij kunnen ook andere control panels zoals Cpanel en Plesk Control Panel leveren. Ook hebben wij een ruime ervaring in het beheer van Windows servers en bieden wij deze dus ook aan. Neem gerust contact op voor een voorstel op maat.

Waarom voor VPS hosting kiezen?

Ontdek onze voordelen

Wij beheren uw VPS

Wij beheren uw VPS

Uw managed VPS beheren? Dat regelt VedaWeb! Wij zorgen voor de updates, het onderhoud en een beveiligde server.

Wij beheren uw VPS

Een eigen virtuele server

U maakt gebruik van uw eigen server die u huurt van VedaWeb met DirectAdmin. U profiteert direct optimaal van een hoge snelheid.

Wij beheren uw VPS

Back-up service

Standaard zijn onze managed
VPS pakketten voorzien van dagelijkse back-ups. Dit zorgt voor een snel herstel van uw data indien nodig.

Wij beheren uw VPS

Maximale snelheid

De VPS servers van VedaWeb maken gebruik van SSD-schijven. Hierdoor is uw webserver extra snel!

Wij beheren uw VPS

Onbeperkt aantal websites

Het aantal websites dat u plaatst op uw VPS bepaalt u zelf. U bent en blijft zelf de eigenaar van de VPS.

Wij beheren uw VPS

99,9% uptime

Op uw VPS server is de standaard SLA van toepassing. Daarnaast garandeert VedaWeb een hoge uptime van 99,9% op de core infra.

VPS beheren? Laat dat aan de experts van VedaWeb over!

Bij een VPS bent u de eigenaar van de server en heeft u alle vrijheid over de beschikking ervan. U krijgt een eigen, uniek IP-adres. Daarnaast heeft u de keuze in de hardware (server en netwerk) en hoe u het systeem opzet. Over het beheer ervan hoeft u zich geen zorgen te maken. Standaard omvat het VPS beheer: navigatie in het controlepaneel en back-up herstel, back-up, onbeperkt verkeer, firewall bescherming, IP-adres en root toegang

Wij houden uw hardware up-to-date

Met een virtual server huurt u eigenlijk alleen de resources zoals CPU, RAM, opslag en dataverkeer en bent u niet verplicht om fysieke hardware aan te schaffen. Onze medewerkers houden de hardware up-to-date en staan stand-by om in te grijpen wanneer, in het uitzonderlijke geval, storing optreedt aan de fysieke hardware of diensten die worden aangeboden zoals e-mail of ftp server. VedaWeb klanten waarderen hierbij onze proactieve monitoring. Ervaar het zelf!

Managed VPS of dedicated server?

Wilt u toch liever een dedicated webserver huren? Een eigen fysieke server waarbij u volledige controle heeft over de software? Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer van de hardware? VedaWeb biedt maatwerk op alle configuraties. Wij bieden dedicated servers aan vanaf € 59 per maand met de beste service, de beste oplossingen en tegen vaste maandelijkse kosten.

Moeite met kiezen? Vraag ons vrijblijvend om advies.

Weet u niet welk pakket het beste bij uw ondernemersdoelen past?
Neem dan contact op voor advies op maat.

Pieter Nieuwenhuis
Klant

Ik ben al jaren vaste klant bij VedaWeb. Hun managed VPS kan ik aanraden! 

Roland de Grauw
Klant

Goede hosting is voor ons van essentieel belang. VedaWeb begrijpt dat en staat altijd voor ons klaar. 

A. Janssens
Klant

Managed VPS bij VedaWeb is echt veel sneller dan bij mijn vorige partij en de service is gewoon fantastisch.

Hebben wij u al overtuigd?