Over ons: Wie is vedaweb?

Over ons: VedaWeb is een Brabantse webhostingprovider die inmiddels ruim 11 jaar actief is.
Bij VedaWeb begrijpen wij hoe belangrijk een website of webwinkel voor uw bedrijf is.
Wij zetten ons dagelijks in om te zorgen dat uw klanten uw bedrijf online optimaal kunnen bereiken.

Snelheid, veiligheid en goede service zijn onze kernwaarden.


Wij lopen voorop op het gebied van technische innovaties, waardoor uw site bij ons sneller zal laden dan ooit tevoren. We beveiligen ons platform en uw website actief en hebben altijd back-ups achter de hand, mocht er onverhoopt iets mis gaan.

Onze service is onderscheidend, wij houden van korte lijntjes, zijn flexibel en zijn in tegenstelling tot veel van onze concurrenten telefonisch bereikbaar. U krijgt altijd iemand met technische kennis aan de lijn en wij laten u nooit aan uw lot over!

Spreken deze mooie woorden u aan, maar twijfelt u nog? U mag ons altijd een keer bellen om met één van onze experts te overleggen hoe wij u het beste kunnen helpen en welke diensten het beste bij u passen. Wij weten zeker dat u overtuigd zult zijn van onze expertise.

 

Over ons datacenter: waar wij met zorg omgaan met uw data

VedaWeb maakt gebruik van het betrouwbare en hypermoderne Dataplace Nedzone. Dit datacenter is gevestigd in Steenbergen en is goed bereikbaar. Mochten er calamiteiten zijn kunnen wij snel ter plaatse zijn.

Het betreft een tier 3 datacenter waar alle belangrijke voorzieningen minstens dubbel zijn uitgevoerd. Zo is zijn er noodstroomvoorzieningen, geavanceerde blusinstallaties aanwezig en is het pand beveiligd met een dubbele toegangscontrole.
Kortom: een veilige plek voor al uw waardevolle data!
Lees meer over onze betrouwbare webhosting.
Dataplace Nedzone logo

Ga voor de beste hosting en neem contact met ons op!