Over vedaweb

Bij VedaWeb streven we naar de beste, betrouwbaarste en snelste hosting. Dat doen we voor particulieren, professionals, webwinkels en grote organisaties met ERP-applicaties.

We zijn trots op onze klanten, gaan graag de uitdaging aan met ons jonge team en vertellen graag meer over de vier kernwaarden die ons Brabantse bedrijf vormgeven.

Presentatie door Tim Vedaweb

Onze historie

Onze geschiedenis gaat terug tot in 2010, toen VedaWeb werd opgericht als onderdeel van ICT-bedrijf VedaCom. We boden hosting aan voor klanten die kozen voor ICT-beheer. De vraag naar onze snelle en betrouwbare hosting met de beste service bleek groot. Al snel besloten we als zelfstandig bedrijf door te gaan. Ruim 12 jaar later verzorgen we de hosting voor duizenden websites en hebben we honderden servers in beheer.

  • Duizenden websites en honderden servers in beheer
  • Opgericht in 2010: dus ruim 12 jaar ervaring
  • Eigen kantoor in Budel, dichtbij het datacenter in Veghel

We werken vanuit ons kantoor in Budel. We verhuisden naar deze nieuwe locatie toen de vestiging in Leende in 2018 te klein werd. Onder de rook van Eindhoven staan we bekend om onze open en eerlijke houding, de vlotte service en de no-nonsense mentaliteit met Brabantse gemoedelijkheid.

Onze klanten

Bij VedaWeb kennen we onze klanten. We denken mee met uitdagingen en bieden toegevoegde waarde vanuit degelijke kennis van zaken. Dat doen we voor particulieren die een eigen website bouwen, voor zzp’ers die professioneel zakendoen en voor grotere organisaties. Sommigen van onze klanten verwerken honderden bestellingen per dag in hun webshops. Andere bedrijven laten ons hun bedrijfskritische ERP-applicatie hosten.

Daarnaast bieden we reseller-pakketten op maat, zowel voor zzp’ers die maatwerk websites bouwen voor klanten als voor full-service webdesignbureaus met honderden klanten in allerlei branches. We zijn hun professionele partner die begrijpt wat voor klanten belangrijk is.

 

VedaWeb customer services

Ons Team

Met een team van 5 gepassioneerde ICT-professionals werken we iedere dag aan snelle en betrouwbare hosting met excellente dienstverlening. Binnen onze platte organisatie heeft iedereen inspraak. Bovendien helpt dit ons snel te schakelen en daadwerkelijk dingen voor elkaar te krijgen als klanten daar om vragen.

Bovendien zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Dus wil jij werken in Budel met de juiste balans tussen technische ICT, keihard werken en uitgebreid ontspannen om daarna weer op te laden? We organiseren jaarlijks een teambuilding-reis en borrelen op vrijdag in onze Vedahütte-bar. Bovenal werk je samen met een jong team aan uitdagende ICT-opdrachten voor kleine en grote klanten.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Check dan onze vacatures.

Vier kernwaarden

Wij weten precies waar we voor staan, omdat dit ons sinds 2010 heeft gebracht waar we nu zijn. Onze klanten waarderen de vier kernwaarden die samen de basis vormen voor wat we iedere dag doen.

Standaard- en maatwerkoplossingen

Dankzij voordelige standaardoplossingen voor webhosting, reseller hosting, managed VPS en dedicated servers is er altijd een pakket beschikbaar dat bij de behoefte past.

Daarnaast leveren we maatwerk, omdat dat is waar ons ICT-hart echt sneller van gaat kloppen. We leveren maatwerk-configuraties en hosten complete clusters van servers.

Technisch is praktisch alles mogelijk. We zijn gespecialiseerd in DirectAdmin, maar draaien ook servers op zowel Cpanel als Plesk. Bovendien hebben we ervaring met Windows en IIS, zodat we iedere gewenste oplossing kunnen aanbieden.

A-merk hardware en software

Met uitsluitend A-merk hardware en software leveren we technisch optimale oplossingen.

We gebruiken bijvoorbeeld HP- en Dell-servers, gecombineerd met netwerkapparatuur van Juniper en Alcatel.

Met Cloudlinux en Almalinux kiezen we voor een uiterst stabiel besturingssysteem.

Dat vullen we standaard aan met het DirectAdmin-controlepanel, al hebben we ook veel ervaring met Cpanel en Plesk. Met Altaro en Jetbackup zorgen we voor automatische backups om nooit waardevolle data te verliezen.

Veiligheid voorop: safety-first

Onze excellente service vraagt om waterdichte veiligheid. Dat begint bij de fysieke beveiliging van het datacenter waarin we werken. Bovendien richten we al onze diensten in op basis van safety-first.

Wij geloven dat goede beveiliging het fundament vormt van waardevolle dienstverlening. Daarom zijn onze webhostingservers standaard uitstekend beveiligd tegen allerlei vormen van misbruik en hacken. Ook bij maatwerk nemen we de veiligheid als belangrijk uitgangspunt voor alles dat we ontwikkelen. En is een omgeving eenmaal live? Dankzij continue monitoring houden we de situatie goed in de gaten en grijpen we in voordat er problemen ontstaan.

Betrouwbaar en hypermodern datacenter

We werken in het betrouwbare en hypermoderne tier-3 E-Quest datacenter. Dankzij de vestiging in Veghel zijn we snel ter plaatse als zich calamiteiten voordoen. Normaal gesproken is dat niet nodig, omdat alle kritische voorzieningen minstens dubbel zijn uitgevoerd.

Bovendien is het datacenter voorzien van noodstroomvoorzieningen, geavanceerde blusinstallaties en dubbele toegangscontrole.

Hoofdkantoor VedaWeb Eindhoven