Wilt u een review plaatsen? Ga dan naar een van de onderstaande onafhankelijke vergelijkingssites:

·  Hostingvergelijker     ·  Hostingwijzer    

 

Verhalen van onze klanten

 • Marcel Vossen is eigenaar van Vossen Film & Foto, een bedrijf dat zich bezighoudt met audiovisuele producties, webdesign en grafisch ontwerp. De keuze voor VedaWeb was het resultaat van een zoektocht naar een kwalitatief goede hostingaanbieder.

  “Goede hosting is erg belangrijk voor ons omdat we veel waarde hechten aan de snelheid van onze website. Na een zoektocht op internet kwam VedaWeb in beeld, vooral dankzij de vele goede recensies op een vergelijkingswebsite. VedaWeb is een betrouwbare leverancier met goede support. Bij vragen krijgen we snel antwoord en het contact met de medewerkers verloopt prettig en positief. Ik ben echt super tevreden!”

 • Roland de Graauw is eigenaar van De Graauw Legal Services. Dit bedrijf verleent juridische dienstverlening ten behoeve van medewerkers in loondienst, met name bij ontslagsituaties. 

  “Onze website maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. Problemen met de hosting kunnen de toestroom van nieuwe klanten frustreren. Goede hosting is voor ons dan ook van essentieel belang. VedaWeb begrijpt dit en we zijn dan ook zeer tevreden. Zelfs bij minder standaard vragen kunnen we snel schakelen en wordt er vakkundig werk van gemaakt.”

 • Diana Kors is financieel manager van Savona International Produkties BV; de oudste selfcarwash fabrikant van Nederland.

  “Ik leerde VedaWeb kennen via mijn vorige werkgever”, vertelt Diana. “Toen bij Savona onvrede ontstond over onze toenmalige hostingprovider, was de keuze snel gemaakt. VedaWeb heeft ons uitstekend begeleid waardoor de overgang probleemloos is verlopen.”

  “Uiteraard hebben we niet alleen naar de kosten gekeken. Voor onze website met webshop zijn betrouwbaarheid en service minstens zo belangrijk. In VedaWeb hebben wij wat dat betreft een professionele partner gevonden.”

Reviews op onafhankelijke vergelijking sites
Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Op diverse onafhankelijke webhosting vergelijkingswebsites worden onze diensten gewaardeerd met de maximale score van 5 sterren. Daar zijn we uiteraard bijzonder trots op!

Je leest de reviews van onze klanten op:
Contact