Managed server huren bij VedaWeb

Geen enkel bedrijf zit te wachten op langzame, onbetrouwbare servers. Daarom biedt VedaWeb professionele managed servers die uw bedrijf in staat stellen het maximale te bereiken. Nooit meer gedoe met servers en passende oplossingen voor iedere situatie; Dat is de kracht van VedaWeb.

Benieuwd hoe uw bedrijf dé digitale voorsprong krijgt met onze managed servers, of wilt u meer weten over servers huren? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op of bekijk onze site voor meer informatie.

eigen server huren

Dedicated Servers

Wilt u een eigen server huren? Een plek waar u zelf de volledige controle heeft over de software, zonder de zorgen om hardware? Dan passen onze dedicated servers perfect bij u! Onze klanten profiteren maximaal van professionele hardware en de ervaring van onze IT-experts.

Managed Cloud VPS

Onze Managed VPS oplossingen zijn de perfecte oplossing voor websitebouwers die hosting willen aanbieden aan hun klanten.

Ook voor grote websites en webshops is managed VPS de uitkomst.

Hoe managed servers u tijd en geld besparen

Als bedrijf wilt u zo min mogelijk om hoeven kijken naar uw digitale infrastructuur. Een kwalitatieve server is dan ook een must. Daarom kiezen bedrijven massaal voor een managed server. Logisch, er zitten namelijk veel voordelen aan ten opzichte van een server in eigen beheer.

Dedicated server hosting geeft betere prestaties

Kiest u voor dedicated server hosting? Dan krijgt u bij VedaWeb onze beste servers, speciaal gereserveerd voor u. Geen andere bedrijven zullen draaien op deze server, waardoor u van topprestaties geniet. Er zal bijna geen downtime zijn, en onze IT-experts staan dag en nacht paraat om alles onder controle te houden.

Uw digitale zaken optimaal beveiligd

Managed servers worden persoonlijk door ons beheerd. Dit betekent dat wij niet alleen verantwoordelijk zijn voor het onderhoud, maar ook voor de beveiliging van uw managed server. Met meer dan 13 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw zaken veilig te houden, zonder dat u ook maar iets zelf hoeft te doen. Kwaliteit zonder enige moeite, dat vinden wij de standaard.

Klantgerichte ondersteuning van wereldniveau

In tegenstelling tot grote hosting providers geloven wij in een persoonlijke aanpak. Daarom bent u als klant meer dan alleen een ticket of nummer. Wij leren u kennen en groeien graag met u mee. Heeft u speciale wensen? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u gewoon eens met ons praten over uw lopende producten? Stuur dan een mailtje, bel ons of kom eens langs bij ons op kantoor.

Schaalbaar voor iedere situatie

Juist in 2023 is flexibel werken ontzettend belangrijk. Daarom groeien wij graag met u mee. Heeft u het ene moment meer serverruimte nodig? Dan regelen wij dat. Ongeacht de grootte van uw bedrijf en digitale infrastructuur, wij hebben altijd een oplossing die bij u past.

Persoonlijk advies op maat

Ook zo enthousiast over onze managed servers? Vraag dan direct een offerte aan of bekijk de prijzenlijsten voor onze verschillende services.

Wilt u eerst wat meer weten over ons en onze producten? Neem dan eens contact met ons op voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek. Wij lopen u graag persoonlijk door onze werkwijze en kijken samen met u naar de mogelijkheden die het beste bij uw bedrijf passen.