Betrouwbare webhosting met een persoonlijke 'touch'

Webhosting via VedaWeb is snel, betrouwbaar en standaard voorzien van de beste service. Als één van de weinige webhostingproviders in Nederland zijn wij telefonisch bereikbaar en krijgt u vrijwel altijd direct een technisch professional aan de lijn. Ook met de snelheid zit u bij VedaWeb goed! De snelheid van uw website is van essentieel belang om bezoekers op uw site te houden en daarnaast natuurlijk ook om hoog te scoren in Google.

Onze webhosting onderscheidt zich ook door... Snelheid!

Al sinds de oprichting van VedaWeb streven wij ernaar om webhosting in Nederland aan te bieden die bestempeld kan worden als de snelste van de markt. Hiervoor gebruiken wij krachtige hardware en software. En - in tegenstelling tot veel van onze concurrenten - plaatsen wij slechts een beperkt aantal klanten per server. Dit zal u gegarandeerd merken in de prestatie van uw website of webshop! Zeker CMS-systemen als WordPress, Woocommerce, Joomla en Magento hebben hier volop profijt van.

DE VOORDELEN VAN WEBSITE HOSTING VIA vEDAwEB

  • Uw website is razendsnel dankzij onze snelle website hosting.
  • Telefonisch support door technisch professional tijdens kantooruren vanaf pakket 'Basic'.
  • Wij bieden next generation hosting pakketten van starter tot full uption.
  • Hosting voor WordPress, WordPress ondersteuning en optimalisatie.
  • Veilige verbinding met gratis SSL-certificaat.
  • Gratis verhuisservice vanaf pakket 'Basic'.
  • Korting voor resellers van webhosting en/of besteedt support of facturatie uit en bespaar tijd.

Kies het hosting pakket dat bij u past

Upgrade op elk gewenst moment!

"Bij VedaCom werkt vriendelijk personeel. Ze geven deskundig advies en zijn altijd paraat om te helpen. Plus; ze tellen geen onnodig hoge prijzen; daarom ben ik ben een zeer tevreden klant." A. Janssen

"Ik maak nu al bijna één jaar gebruik van de goede hosting van VedaWeb. Ik krijg snel antwoord en ze hebben geholpen mijn website wel 10x zo snel te maken!"

Welke webhosting kiezen? VEDACOM helpt u daarbij!

Die keuze is afhankelijk van uw wensen. Voor een webshop is meer opslagruimte nodig dan voor een eenvoudige B2B-website. Groeit u al uit uw jasje? Voor webbuilders of grote webshops beiden wij ook:
managed VPS en dedicated servers. 

hosting start

Pakket 'Start'
Voor één kleine website of blog is pakket 'Start' een goedkope en goede start voor online succes. U heeft genoeg ruimte voor de benodigde pagina's. Zodra de website groeit kunt u altijd opschalen naar het Basic pakket. Een gratis SSL-certificaat is inbegrepen.

hosting basic

Pakket 'Basic'
Geschikt tot 5 middelgrote websites of kleine webshops die al even uit de startblokken zijn en willen doorgroeien raden we het pakket 'Basic' aan. Een gratis SSL-certificaat en telefonische support is inbegrepen.

hosting premium

Pakket 'Premium'
Voor maximaal 10 websites, een grote website of een middelgrote webshop met veel bezoekers, kiest u dit pakket. Perfect om serieus online zaken te doen. Gratis verhuizen, een SSL-certificaat en telefonische support is inbegrepen!  

hosting utra

Pakket 'Ultra'
Beter gaat het niet worden! Met het pakket 'Ultra' is er ruimte voor maximaal 15 websites, full speed en met full options. Gratis verhuizen, een SSL-certificaat en telefonisch support is inbegrepen!
Bekijk ook ons aanbod voor webhosting voor
resellers. 

Webhosting met wordpress ondersteuning 

WordPress wordt veel gebruikt omdat het gemakkelijk te installeren is. Hierdoor is WordPress perfect voor het eenvoudig en vooral snel bouwen van een mooie website zonder al te veel obstakels. Naast dit gebruiksgemak zijn er ook zaken waar u als gebruiker rekening mee moet houden; WordPress is als cms-platform niet zo snel en heeft ook zo zijn beveiligingsrisico's.
Niet onbelangrijk: WordPress en alle plug-ins moeten up-to-date gehouden worden en dat is niet niks. Het is begrijpelijk dat veel gebruikers dit soms wat te technisch vinden en wij krijgen hier dan ook geregeld vragen over.

Wij zijn trots om te melden dat VedaWeb professionals werken die u hier graag bij helpen en u kunnen ondersteunen op gebieden in WordPress die onbekend zijn voor u. Als kers op de taart, zit deze service standaard en zonder extra kosten inbegrepen vanaf pakket Plus! Zodra uw WordPress website klaar is, zullen wij een initiële WordPress-kickstart voor u uitvoeren. Zo draait uw WordPress supersnel én veilig! Lees meer over WordPress webhosting

Veiligheid als hoogste prioriteit bij webhosting

Bij VedaWeb krijgt u standaard een gratis Let's Encrypt SSL-certificaat. Hiermee zorgen wij ervoor dat de communicatie tussen uw site en de websitebezoekers veilig is. Verder bieden wij een uiterst veilig hostingplatform aan welke standaard inbegrepen is! Wij maken gebruik van Imunify360. Dit is een firewall die uw website continu beschermd. Om nog meer veiligheid te waarborgen maken wij dagelijks back-ups van uw website die vervolgens tot 30 dagen bewaard blijven. Heeft u een fout gemaakt? Dan kunt u in een handomdraai zelf een back-up terugplaatsen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw back-ups.

Wat een zorgeloos vooruitzicht!

"Ik heb co-locatie afgenomen bij VedaWeb. Zij bieden een uitstekende service en zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd." Lionel K.

"Ik heb sinds maanden geleidelijk al mijn  websites verhuisd naar VedaWeb. Wat een verademing. De laadtijden zijn veel sneller en de service is buitengewoon goed te noemen." Axel

"Ik ben zeer tevreden! Ik heb een keer de helpdesk nodig gehad en ik kreeg gelijk het goede antwoord." Joost 

Gratis SSL

Of kies voor een betaald premium certificaat

Spamfilter

Geen ongewenste
e-mail & virussen

Imunify 360

Beveiligt uw website optimaal

Back-up 24/7

Elke dag één back-up zodat er
niets verloren gaat

Heeft u nog geen domeinnaam geregistreerd? U kunt DIRECT een domeinnaam registeren bij VedaWeb! 

Wilt u uw hosting bij VedaWeb onderbrengen? Wij zorgen voor een zorgeloze verhuizing van uw webhosting.
Lees ook: hosting verhuisservice.

 

Betrouwbare webhosting Nederland, VedaWeb