Betrouwbare webhosting met een persoonlijke 'touch'

Webhosting via VedaWeb is snel, betrouwbaar en standaard voorzien van de beste service. Als één van de weinige webhostingproviders in Nederland zijn wij telefonisch bereikbaar en krijgt u vrijwel altijd direct een technisch professional aan de lijn. Ook met de snelheid zit u bij VedaWeb goed!

De snelheid van uw website is van essentieel belang om bezoekers op uw site te houden en daarnaast natuurlijk ook om hoog te scoren in Google.

Webhosting-VedaWeb-nr-1-hosting-in-Nederland

Onze webhosting onderscheidt zich ook door... Snelheid!

Betrouwbare webhosting VedaWeb hosting door professionals

Al sinds de oprichting van VedaWeb streven wij ernaar om webhosting services in Nederland aan te bieden die bestempeld kunnen worden als de snelste van de markt. Hiervoor gebruiken wij krachtige hardware en software.
In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, plaatsen wij slechts een beperkt aantal klanten per server.
Dit zal u gegarandeerd merken aan de prestaties van uw website of webshop! Zeker CMS-systemen als WordPress, Woocommerce, Joomla en Magento hebben hier volop profijt van. En... bij VedaWeb staan wij altijd voor u klaar!

Uw eigen blog of website

Vanaf € 1,99 per maand*

DE VOORDELEN VAN WEBSITE HOSTING VIA vEDAwEB

  • Uw website is razendsnel dankzij onze supersnelle servers.
  • Telefonisch support door technische professionals tijdens kantooruren vanaf pakket 'Basic'.
  • Wij bieden next generation hosting pakketten van 'Starter' tot 'Ultra'.
  • Hosting voor WordPress, WordPress ondersteuning en -optimalisatie.
  • Veilige verbinding met gratis SSL-certificaat.
  • Gratis verhuisservice vanaf pakket 'Basic'.
  • Korting voor resellers van webhosting en/of besteedt support of facturatie uit en bespaar tijd.

Kies het webhosting pakket dat bij u past

Upgrade op elk gewenst moment!

"Bij VedaWeb werkt vriendelijk personeel. Ze geven deskundig advies en zijn altijd paraat om te helpen. Plus; ze tellen geen onnodig hoge prijzen; daarom ben ik ben een zeer tevreden klant." A. Janssen

"Al enkele jaren gebruik ik de webhosting van Vedaweb voor verschillende websites en webshops. Contact bij vragen verloopt vlot en professioneel. Hier denken ze nog echt met je mee. Kortom ben ik zeer tevreden." René Nijssen.

Welke webhosting kiezen? VEDAweb helpt u daarbij!

Die keuze is afhankelijk van uw wensen. Voor een webshop is meer opslagruimte nodig dan voor een eenvoudige B2B-website. Groeit u al uit uw jasje? Voor webbouwers of grote webshops bieden wij ook:
managed VPS en dedicated servers. 

hosting start

Pakket 'Starter'
Voor één kleine website of blog is pakket 'Starter' een goedkope en goede start voor online succes. U heeft genoeg ruimte voor de benodigde webpagina's. Zodra de website groeit kunt u altijd opschalen naar het pakket 'Basic'. Een gratis SSL-certificaat is inbegrepen.

hosting basic

Pakket 'Basic'
Geschikt tot 5 middelgrote websites of kleine webshops die al even uit de startblokken zijn en willen doorgroeien. Hoervoor raden we het pakket 'Basic' aan. Een gratis SSL-certificaat en telefonische support is inbegrepen.

hosting premium

Pakket 'Premium'
Heeft u maximaal 10 websites, een grote website of een middelgrote webshop met veel bezoekers? Dan kiest u dit pakket. Perfect om serieus online zaken te doen. Gratis verhuisservice, een SSL-certificaat en telefonische support is inbegrepen!  

hosting utra

Pakket 'Ultra'
Beter gaat het niet worden! Met het pakket 'Ultra' is er ruimte voor maximaal 15 websites, full speed en met full options. Gratis verhuizen, een SSL-certificaat en telefonisch support is inbegrepen! Bekijk ook ons aanbod voor webhosting voor resellers. 

Webhosting met wordpress ondersteuning 

WordPress wordt veel gebruikt omdat het gemakkelijk te installeren is. Hierdoor is WordPress perfect voor het eenvoudig en vooral snel bouwen van een mooie website zonder veel obstakels. Naast dit gebruiksgemak zijn er ook zaken waar u als gebruiker rekening mee moet houden; WordPress is als cms-platform niet zo snel en heeft ook zo zijn beveiligingsrisico's.
Niet onbelangrijk: WordPress en alle plug-ins moeten up-to-date gehouden worden en dat is niet niks. Het is begrijpelijk dat veel gebruikers dit soms wat te technisch vinden en wij krijgen hier dan ook geregeld vragen over.

Wij zijn trots om te melden dat bij VedaWeb professionals werken die u hier graag bij helpen en u ondersteunen op gebieden in WordPress die onbekend zijn voor u. Als kers op de taart, zit deze service standaard en zonder extra kosten inbegrepen vanaf pakket 'Plus'! Zodra uw WordPress website klaar is, zullen wij een initiële WordPress-kickstart voor u uitvoeren. Zo draait uw WordPress website supersnel én veilig!

Veiligheid als hoogste prioriteit bij webhosting

Bij VedaWeb krijgt u standaard een gratis Let's Encrypt SSL-certificaat. Hiermee zorgen wij ervoor dat de communicatie tussen uw site en de websitebezoekers veilig is. Verder bieden wij een uiterst veilig hostingplatform! Wij maken gebruik van Imunify360. Dit is een firewall die uw website continu beschermt. Om nog meer veiligheid te waarborgen, maken wij dagelijks back-ups van uw website die vervolgens tot 30 dagen bewaard blijven. Heeft u een fout gemaakt? Dan kunt u in een handomdraai zelf een back-up terugplaatsen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw back-ups.

"Nu al blij met de overgang naar VedaWeb! Alles loopt soepel en ik krijg op de vragen die ik heb, snel en vakkundig een antwoord!" Gert-Jan Rath

"Ik heb sinds maanden geleidelijk al mijn  websites verhuisd naar VedaWeb. Wat een verademing. De laadtijden zijn veel sneller en de service is buitengewoon goed te noemen." Axel

"Ik ben zeer tevreden! Ik heb een keer de helpdesk nodig gehad en ik kreeg gelijk het goede antwoord." Joost 

Gratis SSL

Of kies voor een betaald premium certificaat

Spamfilter

Geen ongewenste
e-mail & virussen

Imunify 360

Beveiligt uw website optimaal

Back-up 24/7

Elke dag één back-up zodat er
niets verloren gaat

"Zorgeloze webhosting met persoonlijke support: dat is waarom je voor VedaWeb kiest!"

Heeft u nog geen domeinnaam geregistreerd? U kunt DIRECT een domeinnaam registeren bij VedaWeb! 

Wilt u uw hosting bij VedaWeb onderbrengen? Wij zorgen voor een zorgeloze verhuizing van uw webhosting.
Lees ook: hosting verhuisservice.