Eenvoudig overstappen met de experts van Vedaweb

Wij bieden u een snelle en zorgeloze verhuizing naar VedaWeb. Een website of domeinnaam verhuizen is kinderspel met onze verhuisservice. Omdat dit wordt uitgevoerd door onze experts hoeft u zelf nergens voor te zorgen! Binnen enkele stappen wordt uw website of webshop verhuisd en dat met zo min mogelijk downtime! Vanaf dan kunt u genieten van de snelheid en optimale ondersteuning die VedaWeb te bieden heeft.

Het stappenplan van uw verhuizing

Elke stap van de verhuizing wordt uitgevoerd door één van onze experts. Deze gaan met precisie en op een professionele manier aan het werk voor u.

Stap 1

Bestel via de website het gewenste hostingpakket. Via deze knop wordt u doorverwezen naar de hostingpakketten. Tijdens het bestelproces wordt er gevraagd om een verhuiscode in te vullen. Vul bij dit lege veld het woord “verhuisservice” in. Let op! Vul nog niet uw echte verhuiscode in van uw domein. Deze code heeft u later pas nodig.

Stap 2

Eén van onze experts zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om een datum van verhuizing in te plannen en de gegevens die nodig zijn bij u op te vragen.

Stap 3

De expert gaat voor u aan de slag! Op de achtergrond zullen wij uw website of webshop verhuizen. Hier ondervindt u zo min mogelijk hinder van. Wanneer de verhuizing voltooid is, melden wij dit bij u.

Stap 4

Uw website of webshop is verhuisd en de hosting verloopt nu via VedaWeb. Vergeet niet uw oude provider op te zeggen.

Meer dan één website of webshop die u graag wilt verhuizen?

Bij elk webhostingpakket vanaf pakket basic dat u bij ons aanschaft, verhuizen wij kosteloos één website. Mocht u meerdere websites willen verhuizen binnen hetzelfde hostingpakket is dit natuurlijk geen enkel probleem! Hiervoor rekenen we een tarief van €45,- per extra website of webshop.

Deze diensten kunnen wij u bieden:

Hosting voor
WordPress

Verzekerd van optimale snelheid met WordPress webhosting van VedaWeb.

HOSTING VOOR WEBBOUWERS

Voor alle websitebouwers heeft VedaWeb de beste webhosting.

Domeinnamen en SSL-certificaten

Nog op zoek naar een krachtige domeinnaam en bijbehorend SSL-certificaat?

MANAGED
Cloud VPS

U kunt kiezen uit de beste Managed VPS hosting pakketten.